Celeb / Híresség

Schobert Norbi elhajtotta lánya udvarlóját – videó

Nincs könnyű dolga annak, aki a 16 éves Lara szívét szeretné meghódítani. Schobert Norbi ugyanis szigorúan megválogatja, kik udvarolhatnak az egy szem lányának.

 

 

 




 

Schobert Lara lassan saját jogon is celeb lesz, bár ő maga nem feltétlen üldözi a hírességet, leszámítva persze, hogy például nemrég az RTL Klub álarcos műsorában is megcsillogtatta énektudását. A YouTube-on futó Hooded Talk című műsorban a 16 éves influenszer elmesélte, hogy nagyon sok pozitív üzenetet kapott a műsor után és a felkérést kifejezetten azért vállalta el, mert a kilétét homály fedte, és így nem érték azok a negatív megkülönböztetések (elsősorban szülei miatt), amelyekben egyébként nap mint nap része van.

Lara a szüleiről, azaz Rubint Rékáról és Schobert Norbiról is sokat beszélt és kerek-perec kijelentette, hogy szülei vonalát (tehát az Update bizniszt) biztos, hogy nem ő fogja továbbvinni. A lány legnagyobb álma egy saját lovarda, de a lakberendezés is nagyon érdekli és azzal is tisztában van, ahhoz, hogy ezt megteremtse magának, előbb dolgoznia kell.

A fiatal lány a szerelmi életébe is beavatta az internetezőket, elárulta, hogy már négy hónapja van párja, akit szülei is szinte családtagként kezelnek. De a fiúkról és édesapjáról mesélt vicces történeteket.

HAZAVITTEM EGY FIÚT, HOGY AKKOR MOST BEMUTATOM. APA MEGLÁTTA, ÉS MUTATTA NEKI, HOGY „FORDULJ MEG, ÉS MENJ KIFELÉ”. VOLT ILYEN IS… AZTÁN ELMENT. IGAZÁBÓL ÖRÜLTEM, HOGY MEGSZABADULTAM TŐLE. (…) Ő AMÚGY EGY NAGYON JÓ TÁRSASÁG. HA APUM VALAKIT KEDVEL, AKKOR NAGYON KEDVELI ÉS IMÁDJA– árulta el Lara.

 

 

 

 

Norbi a Borsnak megerősítette: kitette a fiú szűrét.

– Valóban egy perc alatt kidobtam. Hogy finoman fogalmazzak, egy jellemtelen figura volt. Mondtam is utána Larának, hogy még az utcánkba sem teheti be a lábát ez a fiú, de szerencsére a lányom nem vette zokon, mert végül belátta, hogy nem hozzá való – árulta el a Borsnak Norbi, aki nem bánta meg a döntését, és később sem akarja vé­ka alá rejteni a véleményét.

– Rékával mindig elmondjuk, ha valaki nem tetszik ne­künk. Én már egy kézfogásból, nézésből meg tudom állapítani, hogy ki milyen ember, a megérzéseim pe­dig eddig sohasem csaltak. Lara okos lány, hallgat ránk, igaz, a véleményünket nem mindig kéri ki, de ez már más kérdés. Egy szülő mindig a legjobbat akarja a gyermekének, ebből pedig nem is va­gyok haj­landó en­gedni. Előszűrni persze nem szoktam Lara ud­varlóit, nem nyomozok utánuk, de ha bemutatásra ke­rül a sor, akkor nem sokat tétovázom, ha el kell küldeni. Lara jelenlegi párja viszont más, ő valóban rendes, rokonszenves srác, de az­ért vele sem vi­szem túlzásba a barátkozást. Mindenkivel megtartom a három lépés távolságot, ab­ból baj nem lehet.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?