Celeb / Híresség

VV Merci: Van egy minimális feltűnési viszketegségem

Bármikor szívesen visszatérne a ValóVilágba.

 

 

 

Hamarosan új évaddal jelentkezik a ValóVilág, melynek kapcsán VV Merci mesélt tapasztalatairól a Reggeli mai adásában. Az egykori versenyző elmesélte, hogy ha tehetné, visszatérne a villába, olyan jó emlékeket szerzett ott, és amellett, hogy barátságokat kötött bent, a vőlegényét is a reality-nek köszönheti, hiszen VV Robi mutatta be őket egymásnak.

Ami az új évadot illeti, VV Merci sajnálja, hogy nem korábbi villalakókat hívtak vissza, elmondta viszont, szerinte kiből válhat ideális valóvilágos versenyző.

Nem feltétlen kell most hú, de nagyon különlegesnek lenned valamiben. Szerintem teljesen elég, ha az ember önmagát adja. Azt tudni kell, hogy bármennyire is gáz bevallani, nekem van egy minimális feltűnési viszketegségem. Szeretek a középpontban lenni, és ha valaki már csak ezt érzi, hogy nem volt soha a középpontban, de szeretne ott lenni, szerintem beleillik

– mondta az egykori villalakó, hozzátéve: az őszinteség és a taktikázás is fontos alappillére a sikeres valóvilágos karriernek, ami szerinte mindenkinek megér egy próbát.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?