Celeb / Híresség

Bea és Győzike még nem heverte ki Ázsiát

A sztárpár két hete tért haza Ázsiából. Lelkileg megerősödve, de fizikálisan romokban…

 

 

Bea asszony az Ázsia Expressz harmadik szériájának forgatása óta kicsit elbújt a nyilvánosság elől. Hazatértük óta csupán egyszer jelentkezett be követőihez, amikor is fodrásznál járt, hogy helyre hozzák a kissé viseltes hajkoronáját. A Ripost most elérte a hírességet, aki elárulta, még most is csak hálni jár belé a lélek. 

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Hát gyerekek, egészen elképesztő volt ez a kaland! Azzal nem árulok el nagy titkot, hogy csodálatos helyeken jártunk, ahogy azzal sem, ha azt mondom, hogy nem volt kéjutazás. Minden egyes kilométerért meg kellett küzdenünk nekünk és persze a többieknek is. Őszinte leszek, egy forintot sem tettem volna rá, hogy egy méternél messzebb jutunk a starttól, ahogy arra sem fogadtam volna, hogy Győzővel nem ugrunk össze már az első pillanatban” – kezdte Bea asszony, aki persze semmilyen részletet nem árulhat el a TV2 képernyőjén szeptemberben látható kalandreality-ből, de azt elmondta, hogy nagyon büszke önmagára és férjére. 

„Már arra is büszkék lehetünk, hogy egyáltalán be mertük vállalni ezt a hatalmas kihívást, szóval bármi is történt kint, mi átléptük a saját határainkat. És azt is megsúgom, hogy azóta olyan a kapcsolatunk Győzővel, mint a házasságunk elején. Mi egy csapat vagyunk és ezen már semmi nem változtathat ebben az életben. Hatalmas lelki utazáson vettünk részt mindketten és nagyon jót tett nekünk” – jelentette ki Gáspár Bea, aki fizikailag még most sincs a toppon. 

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Győzi már pörög ezerrel itthon, de azért esténként ő is alaposan kidől. Én pedig szó szerint csak bolyongok itthon. Próbálom felvenni a fonalat, de még nem nagyon megy. Még attól is feláll a szőr a hátamon, ha megcsörren a telefonom, mert még nem állok készen teljesen az itthoni mindennapokra. Szalad a ház és a kert is, de…” – mondta nevetve a tévésztár. 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?