Celeb / Híresség, Életmód, Érdekes

Tom Hanks és Rita Wilson 35 éve vannak együtt, és elárulták a boldog házasságuk titkát

Bossom Buddies című televíziós sorozat forgatásán ismerkedtek meg az 1980-as években, és azóta is együtt vannak. 2023. április 30-án ünnepelték 35. házassági évfordulójukat, mint a több mint 3 évtizednyi szerelem, elköteleződés és odaadás szimbólumát. Egy szívhez szóló Instagram bejegyzésben Wilson meghatóan tisztelgett férje előtt. Feltárjuk boldog házasságuk titkát, amiből sokat tanulhatunk a hosszú távú szerelemről.

 

 

 

Tom Hanks számára szerelem volt első látásra.

Tom Hanks elárulta, hogy odavolt feleségéért már a legelső pillanattól kezdve, amint meglátta őt a tévében, bár ezután még évekig nem találkoztak. Wilson a The Brady Bunch című amerikai sitcomban debütált 1972-ben, és Hanks rögtön felfigyelt rá, hogy mennyire cuki.

Bossom Buddies 1981-es forgatásáig nem találkoztak egymással személyesen, de a kémia köztük rögtön tagadhatatlan volt. Akkoriban Hanks még nős volt, első felesége főiskolás szerelme volt, Samantha Lewes. Hanks 2016-ban elárulta, hogy időnként még mindig megnézi Wilson régi tévés szerepléseit YouTube-on.

Amikor 1984-ben egy film kapcsán újra találkoztak, már nem tudták tagadni egymás iránti vonzalmukat. Hanks és Samantha Lewes néhány évvel később szakítottak, és bár a válás hivatalosan nem zárult le egészen 1987-ig, Wilson és Hanks már 1986-ban felvállalták a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat. 1988. április 30-án egy hangulatos ceremónia keretében összeházasodtak.

A pár első gyermeke, Chet 1990-ben született meg, a második, Truman pedig 1995-ben, ezzel 4 fősre bővült a család. Hanksnek van még két lánya az első házasságából, Elizabeth és Colin, akiknek édesanyja, Lewes 2002-ben elhunyt.

35 éves kapcsolatukban még mindig megvan a szikra.

“A szerelem minden” – osztotta meg Wilson a kettejükről készült fotó mellett, amin a házassági évfordulójukat ünneplik. A fotón a 66 éves Hanks szeretettel néz feleségére, amint kezében tartja a virágokkal és a “Boldog évfordulót” felirattal díszített tortát. A 66 éves Wilson mosolyogva ül mellette. Ez a szívmelengető pillanat is mutatja a pár szeretetét és odaadását egymás iránt.

 

 

 

 

Hanks szerencsés férfinak tartja magát.

“A feleségemre úgy tekintek, mint a szerelmemre, és olyan kötelék van köztünk, amit sem a feleség, sem a barátnő vagy az anya szó nem fejezhet ki igazán – mondta Hanks. – Amikor Forrest Gumpot játszottam, aki szerette Jennyt, nem tudom, Rita nélkül hogyan tudtam volna kapcsolódni ahhoz, amin Forrest ment át.”

Wilson is szerencsésnek tartja magát: “Néha csak ülünk a kanapén, beszélgetünk meg hasonlók, és kérnem sem kell, mindig megmasszírozza a hátamat és a lábamat.”

Hanks elmondta, hogy a sikeres kapcsolatuk titka az időzítés, az érettség és az akarat, hogy mélyebb szinten is kapcsolódjanak egymáshoz. Bevallotta, tudta, hogy némi változásra lesz szüksége, mikor elvette Wilsont.

Elismerte, hogy talán a sors hozta össze őket, de a kapcsolatuk nem olyan, mint egy tündérmese. Sokkal inkább valódi és szilárd. A házasság is tud nehéz lenni, ezzel tisztában van, de ők hosszú távon gondolkodnak, és mindig ott lesznek egymásnak, bármi történjék is.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?