Életmód

Csak huszonéves fiúkkal randizik a 42 éves anyuka, mert velük fiatalnak érzi magát

Azt állítja, a fiúk úgy bánnak vele, mint egy királynővel.

 

 

 

Egy 42, elvált nő, Lana May kizárólag huszonéves férfiakkal randizik. Azt mondja, hogy intim élete még soha nem volt ennyire jó, mint amióta nála jóval fiatalabbakkal van együtt.

A Los Angeles-ben élő nő – aki egyébként az erotikus tartalmakról ismert Only Fans oldalon fent van, és ott pénzt is keres azt állítja, hogy a nála fele fiatalabb férfiakkal való szex miatt marad ennyire fiatalos a megjelenése.

Egyik-másik randipartnere egyébként alig idősebb, mint a 17 éves lánya.

Lana May a DailyMailnek azt nyilatkozta, hogy 30 évesen vált el, és azért találkozgat fiatalabb férfiakkal, mert azok gyakran „nyitottabbak, és bármire hajlandóak”, például szexjátékok használatára.

Szerinte a fiúk királynőként bánnak vele, gyengédek és lépést tudnak tartani vele az ágyban.

Rendszerint randiappokon ismerkedik, de olyan is előfordult, hogy akkor csípték fel, amikor szórakozni ment.

Lana May szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nő nála fiatalabb férfiakkal jár, ő erre biztatja minden elvált barátnőjét, akik meg is köszönik neki a hasznosnak tanácsot.

A nővel előfordult már az is, hogy a 17 éves lánya iskolatársai szerettek volna randizni vele. Azt is elárulta, hogy a lánya szokta néha ugratni, de a családja amúgy elfogadó párválasztási szokásait illetően. Néhány barátja azonban beszólt már neki nem éppen szokványos életmódja miatt.

Lana szerint, ha egy férfi választ magának jóval fiatalabb partnert, az senkit nem érdekel, ám ha egy nő teszi ezt, akkor azt szégyellnivalónak találják.


forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?