Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti: Eszem ágában sincs bántani a bátyám családját

Gáspár Zsoltit mélyen érintették Bea asszony szavai, aki nyilatkozataiban arról beszélt, hogy ők bizony félnek tőle a gyújtogatás óta.

 

 

 

 


Gáspár Zsolti döbbenten olvasta a kedd reggel megjelent cikkeket, hiszen többek között a Borsból értesült arról, hogy Gáspár Győző és családja már félnek tőle a hétfőn történt gyújtogatás miatt.

Gáspár Bea a tűz helyszínén

Mint ismeretes, Zsolti hétfőn délután gyújtotta fel a három családi ház mögötti nádast, arra hivatkozva, hogy a növény pollenjére allergiásak a gyermekei. Zsolti most a -nak szólalt meg ismét.

„Lehet, hogy nem olyan a viszony közöttünk, amilyennek egy családon belül lenni kéne, de ettől én még szeretem őket és soha nem tudnék nekik ártani. Eszem ágában sem volt őket megijeszteni, pláne nem bántani” – kezdte a fiatalabb Gáspár-fivér, aki hozzátette, a jövőben sem szeretne semmilyen módon ártani testvérének és családjának.

Gáspár Zsolti

„Tőlem aztán a légynek sem kell félnie, nem hogy a testvéreméknek, hiszen bármilyen is most a viszonyunk, csak egy vérből valók vagyunk. Dehogy dobok én rájuk Molotov koktélt, vagy bármi egyebet! Tiszta, jó szándék vezetett hétfőn is, és sajnálom, ha rájuk ijesztettem” – jelentette ki Zsolti.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?