Celeb / Híresség

Exkluzív – Megszólalt Kulcsár Edina férje, Csuti a válásukról: ezt mondta

A végsőkig küzdöttek, hogy megmentsék a házasságukat, de a válás mellett döntött Kulcsár Edina és Csuti. Az üzletember a Blikknek azt mondta, nincs harmadik fél, közösen hozták meg ezt a nehéz döntést, és mindkettőjük célja, hogy gyermekeik ne sérüljenek ebben a helyzetben.

 

 

„Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét… Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége” – osztotta meg közös közleményét Edina és Csuti.

Korábban a közösségi oldalakon kommentekben felvetették, hogy a pár kapcsolata egy harmadik fél miatt jutott válságba. Csuti, akivel telefonon sikerült beszélnünk, tagadta ezt a híresztelést.

– Most nem vagyok jól, de Edinával közösen hoztunk egy döntést, ami elkerülhetetlen volt. Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk. A közleményben mindent elmondtam, amit szerettem volna, a legfontosabb viszont, hogy a gyerekek ebből semmit ne érezzenek – nyilatkozta a Blikknek Csuti, akinek kapcsolata 2016 óta tart a volt szépségkirálynővel.

 

 

 

Első gyermekük, Medox 2018-ban született meg, kislányuk, Nina pedig tavaly előtt áprilisban. Közösen álmodták meg a jövőjüket, egy családi házat is felépítettek ketten, ahova nemrég költöztek csak be. A munka is összeköti őket, számos vállalkozást vezetnek együtt, amire a közleményükben is kitérnek.

„Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől” – írta Edina, akinek lelki hullámvölgyeiről az egész ország megbizonyosodhatott.

 

 

 

Nemrég szerepet vállaltak a Nyerő párosban, hogy kísérletet tegyenek házasságuk megmentésére, de a műsor alatt is sok problémájukra fény derült. Tavaly ősszel Edina lapunknak is nyilatkozott arról, mi vezette a kapcsolatukat a szakadék szélére. Elmesélte, hogy a legnehezebb időszakot Nina féléves korában élték át, kiderült, hogy a kislánynak egy ritka betegsége van, ami megnehezítette az életüket.

– Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára – magyarázta Edina korábban.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?