Celeb / Híresség

Berki Mazsi első nyaralása férje nélkül: „Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg”

Berki Mazsi kislányával Emmával utazott el egy csodás helyre. Jelnek vette, hogy ezt az utat még Krisztián mutatta neki.

 

 

Berki Mazsi sírva vallott vlogjában arról, hogy milyen lesz első nyaralása Krisztián nélkül. Kislányával, Emmával egy olyan utazásra mennek, amelyet még férjével tervezett.

„Úgy érzem, azért fontos, hogy ezeket a felvételeket megcsináljam, hogy könnyebb legyen, és hogy idővel túl tudjak lépni. Mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, akkor ne arra gondoljak, hogy hárman vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége. Ettől az utazástól azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom”

– mesélte Berki Krisztián özvegye könnyeivel küszködve.

Mazsi egy jelnek vette ezt a nyaralást, hiszen korábban Krisztián nézte ki számukra az úti célt. Később kiderült, hogy Mazsi bábája is ott lesz ebben a táborban, ezért egyértelmű volt számára: kisbabájával el kell mennie.

„Erre az utazásra nem egyedül megyek. Ezt az utat a Szerelmem adta még nekem, mikor Mexikóban voltunk. Mikor meghalt a Szerelmem, másnap láttam ezt a tábort, láttam, hogy az én bábám is ott lesz, úgy éreztem, hogy ott a helyem. Összeraktam a képet, hogy ez volt az a tábor, ahova a Szerelmem is szeretett volna elmenni. Ez egy olyan utazás lesz, ahonnan picit másképp fogunk hazatérni”

– mondta Mazsi a videóban.

Mazsi videóját itt nézhetitek meg.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?