Celeb / Híresség

Jöhet a baba? Kulcsár Edina mindent elárult a G.w.M.-mel való kapcsolatáról: „Igen, tervezünk gyermeket is”

Kulcsár Edina komolyan belevágna bármibe, ha G.w.M-ről és a kapcsolatukról van szó. A gyerekvállalás és a házasság is szóba került.

 

 

Kulcsár Edina és G.w.M szerelme csak később tudott igazán kivirágozni, hiszen amikor az egykori szépségkirálynő előállt azzal, hogy egy új férfi rabolta el a szívét Csuti után, rengeteg bántást kaptak. Habár még mindig vannak, akik kételkednek a kapcsolatuk tartósságában, ez őket már cseppet sem érdekli. Egy kérdezz-felelek során az Instagram-oldalán Edina komolyabb témákban is választ adott a követőinek.

Kifejtette többek között azt is, hogy egy kezén meg tudja számolni, hány kapcsolata volt eddig, és nincs olyan sok tapasztalata a férfiakkal, de abban biztos, hogy ennyire még sosem volt szerelmes. Többen észrevették rajta, mennyire ragyog, amióta Márkkal van együtt, így nem csoda, hogy az esküvőről kérdezték a modellt.

Vele mindent bevállalnék!– jelentette ki őszintén, majd azt is megemlítette, hogy a gyerekvállalás témáját sem vetették el.

– Sok mindent tudnék mondani, de szerintem durvább lenne, mint a legnyálasabb romantikus film… Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, hogy ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben, úgyhogy igen, tervezünk gyermeket is, aztán meglátjuk, ha a jó Isten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így – mesélte mosolyogva, majd a közös tetoválásuk is szóba került.

– Abszolút nem bántam meg, sőt, nagyon szeretem! Nagyon szeretem a tetoválásokat, mindig is játszadoztam a gondolattal, hogy csináltatok többet meg kisebbeket, úgyhogy mostanában a tettek mezejére is fogok lépni! – árulta el a terveivel kapcsolatban.

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?