Celeb / Híresség

Eltűnt a magyar influenszer, körözést adott ki a rendőrség

Körözést adott ki a rendőrség a transznemű magyar youtuber ellen, akit a legtöbben művésznevén Bish Bharbie-ként vagy Kiss Liliként ismernek.

 

 

 

A 24 éves Kiss József Viktort a rendőrök jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó influenszer ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 2-án 20 óra 30 perc körül egy XII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Kiss József Viktor tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu.

A körözési fotója

A transznemű magyar youtubert sokan Bish Bharbie-ként ismerik, bár az elmúlt időszakban az internetről is eltűnt, egyáltalán nem tölt fel tartalmakat az oldalára, pedig feliratkozóinak száma a 120 ezret is átlépte. A YouTube-sztár, aki a mai napig nyíltan vállalja, hogy transznemű, és önmagát Lilinek hívja, több műtéti beavatkozáson is átesett már.

Korábban kábítószer birtoklása miatt adott ki körözést a rendőrség ellene.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?