Belföld, Hírek

Jakab Péter durván beszólt a parlamentben Orbán Viktornak: „Az ilyet az iskolában is lógósnak hívják” – videó

A kormányfő ma nem jelent meg a Tisztelt Házban, ez pedig a Jobbik lemondott elnökét igencsak felpaprikázta.

 

 

Jakab Péter a Facebook-oldalán írta meg, hogy a múlt heti országjárása során rengeteg kérdést kapott a választóktól, amiket a parlament mai ülésén egyenesen Orbán Viktornak akart szegezni. Ám a miniszterelnök ma nem jelent meg a Házban, ami a Jobbik lemondott elnökét igencsak felpaprikázta.

Annyi kérdést küldtetek Orbánnak a múlt heti országjárásom során, de ma se jött be a lógós a parlamentbe. Jövő héten már muszáj lesz. Addig is irány a vidék, aztán jöhet a szembesítés

– írta Jakab, aki ezután még egy videót is posztolt az ülésteremből, ahol képben és hangban is látszik, amint a kormányfőt lógósnak nevezi.

Mint azt a Blikk is megírta, Orbán Viktor ma a Karmelita kolostorban, a kormánymegbízottak hivatali eskütétele után rövid beszédet tartott. Arról szólt, hogy az elhúzódó háború gazdasági következményei miatt nagyon nehéz idők jönnek hazánkra is, de szerinte a kormány képes lesz kezelni a kihívásokat. Jakab Péter vélhetően ezen is felbuzdulva döntött úgy, hogy egy délután során kétszer is felkérdezi az általa lógósnak titulált miniszterelnököt.

Annyi kérdést küldtetek Orbánnak a múlt heti országjárásom során, de ma se jött be a lógós a parlamentbe. Jövő héten már…

Posted by Jakab Péter on Monday, June 20, 2022

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?