Hírek, Külföld, Sport

Petíciót indítanak az angolok, hogy többé ne kelljen a magyarok ellen játszaniuk

Egy brit bulvárlap „petíciót” indított, hogy ne kelljen többet a magyarok ellen játszania az angol válogatottnak.

 

 

Kedden este az Aranycsapat 6:3-as angolok elleni mérkőzésének öröme újra felderült minden magyar arcán. Történelmi jelentőségű győzelmet arattunk az angol válogatott felett, nem kevesebb, mint 4 gólt vágott nemzeti tizenegyünk az ellenfél hálójába, míg a magyar kapu érintetlen maradt. De ne felejtsük el az 1-0-ás eredménnyel zárult hazai meccset sem, ahol Szoboszlai Dominik gyönyörűen elvégzett büntetőjével arattunk győzelmet.

Nem csoda tehát, hogy a britek beijedtek. Úgy tűnik, nem kívánnak szépíteni, legalábbis egy brit bulvárlap, a The Sun Football egy, a Twitteren közzétett posztjában „petíciót” indított annak érdekében, hogy ne kelljen többet a magyar válogatottal szemben kiállnia az angol csapatnak.

Egy ideig biztosan nem felejtik el az angolok ezt a mérkőzést, mi azonban örökre megőrizzük az emlékeinkben. A magyar válogatott egyre erősebb és egyre jobb mérkőzéseket játszik. Szeptemberben folytatódik a Nemzetek Ligája, ahol újra megmutathatják a fiúk, hogy a magyar foci nem ért véget az Aranycsapattal.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?