Celeb / Híresség

L.L. Junior exe a temetőben találkozhatott nagyobbik fiával

Csilla 20 percre találkozhatott gyermekével és magához ölelhette őt.

 

 

 

 




L.L. Junior és egykori kedvese, Hopp Csilla augusztus végén vesztették el kisebbik gyermeküket, a hároméves Dávidkát egy tragikus autóbalesetben.

A gyermeket Zuglóban gázolta halálra egy autó, amikor édesanyja mellől kirohant az úttestre, két órán át küzdöttek érte a mentők.

Junior másnap egy Facebook-posztjában már felvetette, hogy nagyobbik, hatéves fiának, Lacikának szüksége van rá, az édesapjára, és habár addig rugalmasan oldották meg a láthatást, a kisfiú egyelőre hozzá is került.

A tragédiát tehát tetőzte, hogy a két szülő között kialakult feszültség, a nyilvánosság előtt is hajba kaptak és Csilla egy nyílt levélben adta a világ tudtára, hogy „az utolsó lélegzetvételéig küzdeni fog a gyermekéért.”

 

 

Szerencsére az indulatok hamar csillapodtak, Junior Dávidka szeptember 6-ai temetésén már támogatóan közelített volt párjához, vigasztalóan beszélt hozzá.

Lacika apja felügyelete alatt áll, de édesanyja is láthatja – legutóbb a Fiumei úti sírkertben, Dávidka sírjánál találkozhattak.

„Ügyfelem munka közben egy váratlan telefonhívást kapott Juniortól, és percei voltak, hogy kiérjen a temetőbe, ahol az édesapa engedélyével kerek húsz percre találkozhatott a gyermekével és magához ölelhette őt” – mondta el a Borsnak Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

 

 

 

Az anya a telefonhívás után azonnal rohant is a temetőbe.

Lacika valószínűleg most láthatta először testvére sírját, mivel a temetésen nem vett részt.

A Star magazinnak az ügyvéd korábban ezt nyilatkozta a gyermek elhelyezésével kapcsolatban:

„Még nem sikerült konszenzusra jutni ebben a kérdésben, az viszont már tisztázódott, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet. A felek között párbeszéd kezdődött, ám a lehetséges megállapodás részletei egyelőre nem publikusak.”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?