Belföld, Celeb / Híresség

Bejelentették a Celeb vagyok, ments ki innen! első szereplőit: Curtist is viszik Balázsék a dzsungelbe

Október 17-től indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival az RTL Klubon. A Nyerő Páros után követhetik nyomon a nézők, ahogy a műsorvezetők a kolumbiai dzsungel mélyén borzolják majd a celebek idegeit. Ma bejelentették az első neveket: Curtis is versenybe száll.

 

 

 

Szokás szerint a celebeket embert próbáló kihívások várják a dzsungelben, ráadásul a legendás műsorvezetők, Sebestyén Balázzsal és Vadon Jani válogatott szivatásait sem kerülheti el. A sztároknak többek között el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait, nem utolsó sorban pedig egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk a rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért.

Az RTL Klub a közleményében leírja, hogy a celebek mindennapjait nem csupán Jani és Balázs alakíthatja. Ahogy eddig is, a nézők most is szavazhatnak arról, kinek könnyítik vagy keserítik meg a dzsungelbeli létét, de arról is dönthetnek, kimentik-e a hírességet a vadonból, avagy még hagyják, hogy „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

Ők már biztosan utaznak a dzsungelbe:

  • Janicsák Veca, énekesnő
  • Nyári Dia, színésznő
  • Lengyel Ferenc, színész
  • Curtis, rapper

Curtis, Janicsák Veca, Nyári Dia és Lengyel Ferenc utazik a dzsungelbe / Fotó: RTL Klub

Ők tehát már biztosan versenybe szállnak a „Dzsungel királya (királynője) címért, ám hamarosan bejelentik a többiek nevét is.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?