Celeb / Híresség

Nincs vége! Alekosz szteroiddal tömné a culágereket és saját magát – Önként jelentkezőket akar

Nagy Alekosz szteroidok segítségével pumpálná fel magát, ám mielőtt használni kezdené a szereket építőmunkásokon tesztelné, hogy biztonságosak-e. Elmondása szerint kétheti ampulla a rendelkezésére áll, már csak az önként jelentkezőket várja.

 

 

Nagy Alekosz még az ősszel jelentette be, hogy felhagy korábbi sportmentes életmódjával és beveszi magát az érdi edzőtermekbe. A Való Világ negyedik szériájának győztese nem titkolta, hogy átalakulásának célja nem más, minthogy népszerűbb legyen a gyönyörű hölgyek körében, akik véleménye szerint kizárólag a kigyúrt férfiakra buknak.

A nagy bejelentésnek lassan már hét hónapja, és bár Alekosz teste valóban teljesen megváltozott, úgy tűnik ő ennyivel nem éri be. Közösségi oldalán megosztott legújabb bejegyzésében ugyanis bejelentette, úgy érzi itt az ideje annak, hogy szteroidokat, pontosabban Napozimot kezdjen használni.

A meglehetősen veszélyesnek, és nem mellékesen illegálisnak hangzó akcióba azonban nem akar csak úgy beleugrani, használat előtt inkább culágereken tesztelné az általa beszerzett anyagot, amit elmondása szerint minden reggel saját kezűleg adna be a munkásoknak.

 

 

Alekosz újabb emberkísérletére türelmetlenül várja az önként jelentkezőket, és bár páran valóban akadtak akik az egykori villalakó rendelkezésére állnának, a hozzászólók többsége egyszerűen képtelen felfogni, hogy a görög hős már megint mire vállalkozott.

„Itt az idő! Héthavi natúr edzés után úgydöntöttem, megkezdem a kúrát. Óvatos, alapos embereként azonban, előbb szeretném tesztelni azt. A szer, már megvan. Kétheti ampulla, beszerezve.

Ehhez a kísérlethez keresek építési vállalkozót, aki kéthétre rendelkezésemre bocsátana egy hatfős brigádot, hogy a kemény fizikai munkát végző culágereken végezhessem el a kísérletet.

A szert, minden reggel magam adnám be. A kéthét elteltével a napozin culágerekre gyakorolt hatását úgy testi, mind lelki értelemben vizsgálni fogom, azután pedig a konzekvenciákat, levonom.

Sem a vállalkozóknak, sem a segédmunkásoknak a kísérletért, fizetni, nem kell! A teszt, ingyenes!! Ha a culáger izmos lesz, a kísérlet, + !! Amennyiben nem, úgy a kísérlet, – . Várom a jelentkezőket” – írta posztjában a korábban a BRFK által is megfigyelt reality sztár.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?