Celeb / Híresség

A közeljövőben külföldre költözne Kasza Tibor és családja

Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea a külföldre költözést fontolgatja.

 

 

Kasza Tibor és felesége, Darai Andrea először csak kettesben, majd 2018 novembere után már közös kislányukkal, Lora Bellával hármasban is rendszeresen nyaralnak külföldön, és sokszor több hetet is Magyarországtól távol töltenek. A család most oda jutott, hogy már a külföldre költözés is szóba került náluk.

– A közeljövőben szeretnénk kétlaki életet élni, és világlátott kisembert nevelni a lányunkból. Thaiföld és Amerika is szóba került, egyelőre még nincs eldöntve semmi, de már rajta vagyunk az ügyön, és sok mindennek utánajártunk. Amikor itthon rossz idő van, akkor elutazunk, és jó időben leszünk. Lora is két helyre járna óvodába, majd iskolába. A legvégső döntés, az utolsó szó azonban mindig Loráé, úgyhogy majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Fő, hogy együtt legyünk! – mondta a story.hu-nak Darai Andrea.

Kasza Tibor a lapnak azt is elárulta, hogy az édesanyja, aki Szegeden van, kerekesszékbe került a cukorbetegsége miatt, így ő nem tud aktívan részt venni Lora életében.

– A feleségem édesanyja viszont nagy segítségünkre van, olykor feljön hozzánk egy-két napra, és akkor mi el tudunk menni Mankerral vacsorázni vagy programozni – taglalta Tibi.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?