Celeb / Híresség

Ruszó Tibi – mi lett vele a győzelem óta?

Kiváló hangját és karakterét megszerették a nézők, ez elég is volt a győzelemhez a 2019-es X-Faktorban. De hová tűnt azóta Ruszó Tibi?

 

 

Megszokhattuk már, hogy a zenei tehetségkutatóknak nem mindig azok az igazi nyertesei, akik első helyezettek lesznek, de azért ha megnézzük a tízéves tabellát, azt látjuk, hogy az elsők szinte mindig „talpon maradnak”, de sokszor a második, harmadik helyezettek is egész szép karriert csinálnak.

Annak idején Király L. Norbi, Baricz Gergő vagy Csobot Adél is csak harmadik helyezett lett, Takács Nikolas, Muri Enikő vagy Antal Timi pedig második, ugyanakkor a hetedik évad nyerteseiről, Ricco & Claudiáról nem sokat hallani.

 



 

2020-ban a járvány miatt kimaradt a móka, de előtte a mindössze tizenöt éves Ruszó Tibinek még sikerült győznie. Ő az a típusú nyertes, akinél a szimpátia sokat számít a szavazóknál, ám nem biztos, hogy ez elegendő utána a pályán maradáshoz is. Tibinek persze a pandémiás helyzet és a külhoni lét sem segített, mindenesetre kevésbé van ma már reflektorfényben. Lássuk, mit lehet tudni róla azóta, hogy 2019. december 14-én kihirdették a győzelmét!

Tibi már az X-Faktor előtt udvarolt annak a lánynak, akivel végül a műsor után össze is jöttek, erről 2020 szeptemberében beszélt először. A lányról annyit lehet tudni, hogy felvidéki középiskolás, Ruzsenkának hívják, a szerelmük idején tizenöt éves volt. „Távkapcsolatban élünk, ami nagyon rossz. (…) Szerencsére Ruzsenka támogat mindenben, nem szeretne visszafogni” – mesélte akkor az énekes a Blikknek.

 

 


Addig inkább lírai dalokat írt, ám mintha a szerelem előhozta volna a latin lendületet, így ekkoriban egy ilyen jellegű balatoni sláger született. Akkoriban Tibi tartott attól, hogy a sok kimaradt koncert miatt a rajongói elfelejtik, de ez nem így lett, mint mesélte.

Így köszöntött rá Tibire a 2021-es év, ami sajnos szakítást is hozott. „Erről még most is rossz beszélni, mert még fáj az elválás. Pedig hatalmas szerelem volt a miénk, de nagyon csúnyán összevesztünk. (…) Bármit megadnék, hogy újra a barátnőm legyen” – nyilatkozta a Blikknek. Majd egy újabb nyári dal született, hozzá persze videoklip is:

Tibi a szlovákiai Balogújfaluból indulva nyerte meg az X-Faktort, a nyereményből először szülei közelében, egy Füge nevű településen vett házat. Ám tavaly év végén úgy döntött, mégis Budapesten folytatja. Azt tervezte, hogy lakást bérel a fővárosban, hogy gördülékenyebben menjen a munka. Ekkor már új kapcsolatra is tudott gondolni, sőt, azt nyilatkozta, hogy olyan feleséget szeretne, mint az ő édesanyja. Vagyis családcentrikus, törődő. Most azonban a karrierjét tartja elsődlegesnek.

 

forrás: nlc.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?