Belföld, Celeb / Híresség

Kökény Attila énekelt Berki Krisztián temetésén: megszólalt az énekes a gyászszertartás előtt

Kökény Attila és Nyári Kálmán is énekeltek Berki Krisztián temetésén, az üzletember kedvenc dalait fogják előadni.

 

 

A két előadó elmondta a Blikknek, hogy milyen érzésekkel érkeztek a szomorú eseményre. Kökény Attilát szorosabb kapcsolat kötötte össze Krisztiánnal, míg Nyári Kálmán mindössze kétszer találkozott vele.

„Két dalt fogok énekelni, a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalt, ez volt a két kedvenc dala. Sok mindenben részese voltam az életének, talán Pamela kezét is velem kérte meg. Mi nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, bárhol találkoztunk meg tudtunk inni egy- két italt. Mérhetetlenül jó embernek tartottam őt, hatalmas szíve volt neki, az biztos.” – emlékezett vissza Kökény Attila.

 

Az énekes először el sem akarta hinni barátja halálhírét, azt hitte, hogy csak viccel, akkor tudatosodott benne amikor megjelentek az újságírók is Berki Krisztián háza előtt.

„Megdöbbentő, hogy itt kell állnom és itt kell énekelnem azt a két dalt, ami neki a kedvence volt, igazából azt tudtuk és azt láttuk, hogy egészséges, kicsattan, sportos, nem tudom mi lehetett a baj, de nagy űrt hagy maga után az ezer százalék.” – mondta az énekes.

Kökény Attila úgy látja, hogy Berki Renátát nagyon megviselték a történtek. Szerinte hatalmas tragédia, hogy itt kell állnia egy kisgyermekkel.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?