Celeb / Híresség

Ezt nézze! Palácsik Lilla és Köböl Anita összemérték terhespocakjukat

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla Insta-bejegyzésben mesélt rajongóinak arról az időszakról, amikor még titokban tartotta a várandósságát.

 

 

 

 

 




 

Köböl Anitával közösen járt egy focimeccsen, ahol – bár már mindketten tudták az örömhírt – még nem kürtölték világgá a terhességüket. Mostanra azonban akkora a pocakjuk, hogy ha akarnák se tudnák letagadni, hogy gyermeket hordanak a szívük alatt. Egy kép erejéig össze is álltak, hogy összemérjék, kinek gömbölyödik jobban a terheshasa – szúrta ki a 24.hu.

„Egyből mondtuk, hogy csináljunk egy közös, pocakos fotót. Szerintetek Anita vagy Én járunk előbbre?” – tette fel Lilla a kérdést.

View this post on Instagram

Sziasztok💕 a hét vége felé elmesélek nektek egy vicces történetet🙂🙃pár hónapja @petrakoleda -tól és @kobol.anita -tól kaptunk egy meghívást, hogy látogassunk el egy #fradi meccsre a @groupama.arena.official -ba. A látogatás alkalmával Anita készített velünk egy rövid TV-s interjút, ahol beszélgettünk kicsit a jövőről is, és persze a családtervezésről is, mi ilyenkor már tudtuk, hogy úton van a baba👼🏼 de titkoltuk. Aztán eltelt pár hónap és kiderült, hogy nem csak én titkoltam akkor, abban a percben hogy mekkora boldogság vár ránk, hanem Anita is🥰🤰🏻🤰🏻Most a napokban egy véletlen során találkoztunk és ahogy egymásra néztünk egyből mondtuk: “hát én éreztem akkor hogy babát vársz”😅👼🏼 Ezután egyből mondtuk, hogy csináljunk egy közös pocakos fotót📸🥰 amit egyébként @tamasvisvader csinált, simán lehetne fotós😍❤️😘🥰 Szerintetek Anita vagy Én járunk előbbre?🤰🏻⁉️ Várom a tippeket kommentben😘🙏🏻

A post shared by Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) on

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?