Belföld, Hírek

Félmilliós fizetéssel toboroz Magyarországon az orosz diszkontlánc

Nemcsak tervezi a terjeszkedést, de céget is bejegyeztetett, toboroz, sőt, már több mint 10 alkalmazottja van az oroszországi Mere diszkontláncnak Magyarországon. Nettó félmillió forintos fizetésért – és eladási mennyiségtől függő jutalékért – keresnek beszerzési menedzsereket.

 

 

 

A Mere magyarországi beszerzési menedzsereket keres nettó 1300 euróért (körülbelül félmillió forintért), valamint az eladástól függő jutalékért. Egy orosz email-címen keresztül jelentkezhetnek a munkára az érdeklődők – írta a Tele egy, a LinkedInen talált álláshirdetés alapján.

„A MERE áruházai a világ 10 országban vannak jelen kifejezetten alacsony árpolitikával, ami 20%-kal alacsonyabb a piaci áraknál. Kínálatukban közel 1000 különböző termék található. Időt és pénzt takarítunk meg a vásárlóinknak, mivel nem fizetnek többletet a márkákért” – olvasható a hirdetésben, amit az orosz diszkontlánc 2023 februárban bejegyzett magyar cége, a TS Retail Kft. írt ki az oldalra 2 hónappal ezelőtt.

Ebben beszerzési menedzser pozícióra keresnek munkatársakat, akiknek a beszállítók és gyártók felkutatása, a beszállítói szerződések előkészítése és gondozása, továbbá a versenytársak folyamatos figyelemmel kísérése lenne a feladata.

A hirdetésben jól megközelíthető munkahelyet, 9-17 óra közötti munkavégzést ígérnek 1300 eurós (nagyjából félmillió forintos) nettó fizetéssel, plusz az eladásoktól függő jutalékrendszerrel.

A portál arról ír, hogy a cég az Opten szerint tavaly december és idén február között összesen 11 munkatársat vett fel, ami arra enged következtetni, hogy komoly gazdasági tevékenységre készül.

Az orosz piacon kívül többek között Kazahsztánban, Belaruszban és Kínában is találhatóak üzletei, néhány éve pedig az EU-ban is elkezdett terjeszkedni, ahol eddig Lettországban, Litvániában és Romániában tudott jelentősebb hálózatot kialakítani. Emellett Németországban, Spanyolországban, Belgiumban és Nagy-Britanniában is nyitott üzleteket.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?