Celeb / Híresség

Exkluzív videó Berki Krisztiánról – Így vélekedett az élétről a halála előtt

Berki Krisztián egy exkluzív videóban mesélt arról, miként elmélkedett az életéről, mielőtt meghalt volna.

 

 

Berki Krisztián tragikus halála óta már majdnem három hét telt el, szerettei pedig csak egyre jobban hiányolják őt. Felesége, Mazsi halottlátóhoz fordult, hogy beszélhessen vele, míg édesanyja továbbra is abban reménykedik, hogy egyszer csak hazatér a fia. A médiaszemélyiség 2020-ban részt vett egy Celebcella című műsorban, ahol bizonyos időre egy pár négyzetméteres konténerbe zárták be. Mint kiderült, Krisztián nem bírta jól a fogságot, üvöltözött és a falhoz verte magát.

Ezúttal napvilágot látott egy exkluzív videó, amelyben válaszolt Papp Gergő kérdésére, miszerint más embernek látta-e bent magát, mint amilyennek sokan gondolják.

„Nagyon nehezen nyílok meg, rengeteg gyerekkori sérelem ért, ezért húztam mindig egy falat. Itt viszont egy magamban voltam, ki tudtam kicsit nyílni, őszinte tudtam lenni saját magammal is. Magát az időt, amit bent töltöttünk még inkább fogom értékelni, illetve azt, hogy ha az emberek időt szánnak rám és én időt szánhatok a szeretteimre” – mesélt az akkori érzéseiről.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?