Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Megdöbbentő részletek: Szabó Zsófi rendőrt akart hívni az őrjöngő Shane Tusupra

A műsorvezető egy veszekedésnél pánikrohamot kapott, és az elfajult vita után döntött a szakítás mellett – írja a Bors.

 

 

Mi is írtunk róla, hogy visszaadta az eljegyzési gyűrűjét Szabó Zsófi, miután szakított Shane Tusuppal. A páros több hónapos lángoló szerelem után döntött úgy, hogy összekötnék az életüket. Ám néhány napja a műsorvezető-színésznő a közösségi oldalán tudatta, hogy a kapcsolatuknak vége lett.

Bár részleteket nem árultak el az okokról, annyi kiszivárgott, hogy Tusup indulatkezelési problémái miatt mehetett tönkre a kapcsolat.

Bors most arról ír, hogy a tréner viselkedése vezethetett valóban az eljegyzés felbontásához.

Tusupnál újra előjöttek a gondok, hogy nehezen tudja kontrollálni az indulatait és az öntörvényűségét. Zsófival többször is veszekedtek, és az egyik ilyennél a műsorvezető pánikrohamot kapott.

A lap értesülése szerint

a veszekedés végül odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Tusup végül lecsillapodott, így nem lett hatósági ügy a dologból.

Ám a műsorvezető ezek után úgy dönthetett, hogy egy ilyen indulatos ember nem megfelelő egy édesanya és gyermeke mellé, ezért szakított inkább az edzővel.

A párost követők szerint a szakítás ugyan pár napja volt, de már voltak előjelei annak, hogy valami nincs teljesen rendben. Úgy vélik, hogy a közösségi oldalaikon korábban sok közös kép jelent meg róluk, ám ezek az utóbbi időben elmaradoztak. Szerintük a páros között a problémák már korábban jelentkeztek – írja a lap.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?