Belföld, Hírek

Ököllel ütötte a babakocsis tolvajt a biztonsági őr segítségére siető vásárló egy budapesti bolt előtt

A tolvajt a biztonsági őr tartóztatta fel, de a férfi rátámadt. Majd a bolt előtt egy másik vásárlót is megütött, aki ezután vágott vissza.

 

 

 

 




 

Rátámadt a biztonsági őrre, és egy másik vásárlót is megütött hétfő délután egy férfi egy fővárosi élelmiszerboltban. A vele lévő nővel és kisbabájukkal együtt voltak az üzletben. Lopni próbáltak, az árukat pedig a babakocsiba rejtették – számolt be az RTL Híradó.

A biztonság őrnek viszont gyanúsak lettek, így nem engedte ki őket a boltból. A férfi ekkor rátámadt az őrre. A verekedésbe később egy másik vásárló is beszállt. A jelentről videó is készült. Ezen látszik, hogy a biztonsági őr és az általa feltartóztatott férfi a boltban rángatják az üres babakocsit, majd az üzlet előtt folytatódik a dulakodás.

Ekkor szállt be egy újonnan érkező vásárló, aki megpróbálta visszatartani a babakocsit. A felvételt készítő szemtanú szerint a férfi ekkor megütötte a vásárlót. A megütött férfi válaszul ököllel ütni kezdte a tolvajt, majd a babakocsival együtt visszalökte az üzletbe.

A tolvajokat végül a rendőrök vitték el az üzletből. Az RTL Híradó kérdésére a BRFK megerősítette, hogy a pár lopott az üzletből. A rendőrség válaszából az viszont nem derült ki, hogy a tolvajt megsorozó férfi ellen indult-e eljárás.

 

 

 

 

Az RTL Híradó riportja:

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?