Celeb / Híresség

Rubint Réka fia elképesztő átalakuláson ment keresztül: kigyúrta magát, és kockahasat villantott – fotó

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobbik fia, ifjabb Schobert Norbi olyan testet villantott, amit sokan megirigyelnének.

 

 

A kitartó munkának mindig megvan az eredménye, tartja a mondás. Ez minden élethelyzetre igaz, így a sportra, és az egészséges életmódra is.

Rubint Réka a közösségi oldalán osztott meg egy igazán csodálatraméltó posztot, ugyanis fia, Norbi öt év leforgása alatt olyan szinten kidolgozta a testét, hogy azt bárki megirigyelné. Az édesanya nagyon büszke a fiára, hogy kitartással és akaraterővel ilyen szintet ugrott. Az biztos, hogy nagyon sok fiatal számára példaértékű lehet ez a hozzáállás, hogyha küzd az ember, akkor eléri a célját.

– 5 év! Update + a kitartó szorgalmas munka eredménye. Nincsenek szavak arra, hogy mennyire büszkék vagyunk Rád – írta a facebook oldalán Réka.

 

– Azt hiszem, a szorgalom a legrelevánsabb ebben az eredményben! Motiváló teljesítmény! Nagyon jó egészséget, és boldogságot kívánok neki és mindenkinek az életben!  jegyezte meg az egyik kommentelő.

– Óriási Gratuláció! Elképesztő munka van Norbika átváltozásában. Ezt nem akárki tudja megcsinálni. Norbika! Te még nagyon sokra viszed az életben ilyen ambícióval. További sok sikert kívánok szeretettel! – írta a kép alá az egyik hozzászóló.

– Ezt a képet elmentem! Az én kisfiam még csak 8 éves, és most a 2017-es Norbi kikopott mása testalkatban. Remélem, hogy majd a kisfiam is ilyen elszánt lesz pár év múlva, és majd én is ilyen büszke lehetek rá mint te, Réka a fiadra. Gratulálok nektek – fűzte hozzá egy másik.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?