Celeb / Híresség

Kulcsár Edina: „Márk már találkozott a gyerekekkel” – videó

A modell és a rapper kapcsolata egyre szorosabbá válik.

 

 

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válása körül hatalmas botrány kerekedett az elmúlt hetekben. Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán keresztül többször is üzent már az őt bírálóknak, most pedig az RTL Reggeli című műsorban árulta el, hogy amikor gyermekei apjával bejelentették a válásukat, akkor már két hete együtt volt jelenlegi szerelmével, G.w.M-mel.

Edina elmondása szerint a szerelmi életét ért bántásokon talán túl tudná tenné magát, az az elmondhatatlanul zavarja, hogy a kommentelők az anyaságát is kritizálják, pedig számára gyermekei a legfontosabbak. Új szerelmét például futólag már be is mutatta a gyerekeknek, igaz azt még nem árulta el nekik, hogy mi van közöttük.

„Amikor a gyerekeimmel, az anyaságommal kapcsolatban fogalmaznak meg egy kritikát, akkor anyatigrissé válok és egyszerűen nem engedi a büszkeségem, hogy megkérdőjelezzék ezt… Még mindig csak egy hónapja vagyunk együtt… Márk már találkozott a gyerekekkel futólag, pont egy-két napja. Nagyon nehéz ez a szituáció, még soha nem voltunk ilyenben. Az tény, hogy ez a terv, hiszen hosszútávra tervezünk, de azt gondoljuk, hogy ez még abszolút várat magára” – magyarázta a „gyerekkérdéssel” kapcsolatban modell.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?