Ezoterika

Kató, a halottlátó megszólalt: Berki Krisztián Hajdú Péternek üzent

Kató, a halottlátó jósnő kapcsolatba lépett a múlt pénteken elhunyt Berki Krisztiánnal, elárulta, hogy mit üzent a túlvilágról.

 

 

Kató ellátogatott a Life Tv-hez, ahol interjút is adott. Berki Krisztiánnal lépett kapcsolatba, aki átadott neki egy üzenetet. Kató eleget tett a kérésnek és továbbította a néhai üzletember szavait, állítása szerint Hajdú Péternek címezte őket.

Korábban a Blikk egyik szemfüles olvasója azon kapta Mazsit, hogy egy népszerű halottlátó hölgynél tesz látogatást, ahonnan mosolyogva távozott. Kató ugyanis közvetíti Krisztián jelzéseit az özvegy számára.

Kató szerint onnan kapta ezt a nem mindennapi képességet, hogy hétéves korában megrázta az áram. Mára olyan szintre fejlesztette ezt a képességet, hogy szeánszra sincs szükség ahhoz, hogy megjelenjen előtte egy szellem.

„Engem is ledöbbentett, hogy ilyen fiatalon, próbáltam nem foglalkozni a történtekkel, de hát utána egyből elkezdődtek otthon a jelenségek” – vallotta be Kató.

halottlátó korábbi eseteiről is beszámolt, hátborzongató részleteket árult el arról, hogy milyen módon üzennek neki a túlvilágról. Elárulta, hogy volt olyan is, hogy a rendőrségnek is segített egy-egy nyomozásban.

Kató egy üzenetet is átadott az adás során, tollat és papírt kért a szerkesztőktől, hogy a túlvilágról érkezett gondolatokat átadhassa, a konkrétumokat azonban nem oszthatta meg, hiszen valószínűleg bizalmas az információ, azt azonban, hogy kinek szólnak a gondolatok elmondta, a címzett nem más, mint Hajdú Péter, akivel baráti kapcsolatot ápolt Berki Krisztián.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?