Belföld, Hírek

Letartóztatását kérte az ügyészség Berki Krisztián feltételezett dílerének

Letartóztatását indítványozta a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség annak a K. Istvánnak, akit azzal gyanúsítanak, hogy drogot adhatott Berki Krisztiánnak, akit múlt pénteken találtak holtan a ferencvárosi otthonában. Értesüléseink szerint kokain volt az a kábítószergyanús anyag, amit találtak a rendőrök a celeb lakásában.

 

 

 

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy több letartóztatási ok is fennáll a gyanúsított esetében: ilyen a szökés-elrejtőzésnek, valamint a bűnismétlésnek a veszélye, de a férfi esetében a bizonyítás megnehezítésétől is tartani lehet, ezért az ügyészség álláspontja szerint csak a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazható vele szemben.

A 42 éves feltételezett drogkereskedőt kedden fogták el és vették őrizetbe a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának a nyomozói. K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és – vagyonbiztosítás keretében – két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

Ha bebizonyosodik a férfi bűnössége, akkor 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat. K. Istvánon kívül kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is a rendőrök, tőle marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

forrás: 24.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?