Celeb / Híresség, Sport

„Színtiszta hazugság!” – Istenes Bence nem hagyja annyiban, kegyetlenül kiborult a ringbíróra, amiért szabálytalannak nevezte

Istenes Bence nem bírta tovább, ismét megszólalt a sztárboxos meccsel kapcsolatban, ugyanis szerinte rossz fényben akarják feltüntetni, miközben ő nem tartja szabálytalannak és sportszerűtlennek magát.

 

 

 

Az egész ország azt a pillanatot várta, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence szembekerüljön egymással a ringben. Feszültségből, indulatokból, gúnyos vigyorokból nem volt hiány. A mérkőzés első pillanatától az utolsóig támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt. A meccs négy meneten keresztül tartott, amelynek végén a bírók Rácz Jenőt hozták ki győztesnek, méghozzá egyhangú pontozással. Bence nem titkolja, hogy szerinte nem feltétlenül így kellett volna történnie a pontozásnak.

A mérkőzés után Bence egyik edzője egy pontozóbírónak mondta meg a magáét, ám utóbbi is azt hangoztatta, miszerint nem történt részlehajlás, Jenő volt a jobb. Mivel egyre többen adtak hangot annak, hogy nem feltétlenül volt jogos a séf győzelme, egy pontozóbíró, Kovács Kokó István, valamint a ringbíró is megszólalt az ügyben, mondván, hozzáértő emberek pontozták a két sztár bunyóját, és hiába volt olyan menet, amiben Bence jobbnak bizonyult, a többiben Jenő kerekedett felül. A ringbíró, Gábris Bulcsú úgy fogalmazott, a műsorvezető többször volt szabálytalan, mint az ellenfele, s akadt olyan is, amikor az „állj” felszólítás után is ütött. A tévés Bochkor Gábor rádiós műsorában elárulta, ezt a kijelentést felháborítónak tartja.

„Bosszant, hogy én csöndben vagyok, nem nyilatkozom erről a pontozásról, elfogadtam a pontozóbírók döntését. Viszont az most már nagyon zavar – és az ügyvédemet tegnap már nem értem el –, hogy hazugságokat állítanak. Hogy tegnap lenyilatkozza a meccs bírója, hogy én ‘Állj!’ után ütöttem… Kiemelik azt a bizonyos esetet a harmadik menetben, hogy én ütöm a Jenőt, és ‘Állj!’ után ütöttem, sportszerűtlen voltam… ez színtiszta hazugság” – bukott ki Bencéből, aki úgy gondolja, rossz fényben akarják feltüntetni őt, ezért ragadnak meg minden alkalmat arra, hogy sportszerűtlennek állítsák be. Laikusként a pontozást is máshogyan látta.

Simán lehetett volna másképpen, és ha billent volna valahova, akkor felénk kellett volna– jegyezte meg határozottan. Bochkor erre megkérdezte, könnyebben elfogadta-e volna a vereséget, ha a meccset megelőző balhé nem robban ki köztük.

„Az, hogy ez rányomta a bélyegét, természetes, befolyásolta a lelkivilágomat, komoly megbánás volt bennem. Hibáztam, máshol volt a figyelmem, de ezért felelősséget vállaltam. Már úgy mentem be, hogy egy nagyon durva lelki nyomás volt rajtam... A lelkemet viszont nagyon megnyugtatná, ha nem akarnák az ellenkezőjét bebizonyítani olyan dolgoknak, amik teljesen egyértelműek. Tegnap olvastam, hogy a bíró lenyilatkozza, hogy az ‘Állj!’ után ütöttem, ami hazugság. Ott van felvételen a harmadik menetben, mindenki nézze meg” – jelentette ki.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?