Celeb / Híresség

Győzike reagált Gáspár Laci támadására: „Nekem nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva” – videó

Néhány hete Hajdú Péter műsorának Gáspár Laci volt a vendége, aki őszintén elmondta, mi a véleménye Győzike családjáról.

 

 

Az összezárva Hajdú Péterrel adásában az énekes elmondta, hogy Győzikével másodunokatestvérek; noha nem tartották a kapcsolatot, otthon a szülők sokat emlegették a salgótarjáni rokonokat.

Az énekes szerint amikor az édesapja beteg lett, Győzikéék nem segítettek, csak ígérgették, hogy jönnek, de soha nem értek oda. Gáspár Laciék akkor még szegénységben éltek, így anyagi támogatást vártak a rokonságtól. Az énekest egyszer Győzike arra kérte, csináljanak egy duót, hiszen ő tudja vinni a show-t, Laci meg csodásan énekel, de erre nemleges válasz érkezett.

„Lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot és a tehetséget!” – emlékezett vissza Laci a Győzőhöz intézett mondatára.

Győző most először a Pesti TV-ben beszélt arról, milyen érzések kavarognak benne. A Romantic frontembere fennhangon fejtette ki véleményét arról, mennyire megsértette Gáspár Laci.

„Lehet, hogy én nem tudom énekelni, de én vagyok ennek az országnak 13 éve a Gáspár Győzije” – jelentette ki a valóságshow-sztár, majd csípős megjegyzésekkel tarkította mondandóját: Gáspár Laci családját is minősítette, elmondva, az énekes nem alkot olyan egységet a hozzátartozóival, mint ő.

„Nálunk nem úgy van, hogy az egyik asszony itt ül, a másik asszony ott ül” – mondta Győzike.

Szerinte hallatlan, hogy Laci váltogatja a feleségeit, illetve az is, hogy a gyermekei több édesanyától származnak. A tehetségét ugyan elismeri, de nem tudja elfogadni, hogy az adásban azt mondta, nem segítettek nekik a bajban.

„Én egy egyszerű gyerek vagyok Salgótarjánból, van egy szép családom, nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva” – mondta Győzike, majd hozzátette: inkább marad Gáspár Laci szemében egy tehetségtelen senki, mint hogy úgy éljen, ahogyan ő.

Fájó pont Győzőnek, hogy Laci meggyalázta az édesanyja emlékét, és úgy gondolja, hiba volt azt mondani a műsorban, hogy nem kapott anyagi támogatást, mert rájuk biztos, hogy számíthattak. Mindenesetre azt megköszönte Győzike Lacinak, hogy ekkora reklámot csinált neki.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?