Celeb / Híresség

Szívszorító: így emlékezett meg édesapjáról Kis Grófo

A lehető legfontosabbra hívta fel követői figyelmét.

 

 

 

 

Kis Grófo Instagram-oldalán emlékezett meg nemrég elvesztett édesapjáról, akit nagyon hiányzik neki. A zenész arra kéri a követőit, használjanak ki minden percet, amit a szeretteikkel tölthetnek és vigyázzanak egymásra.

 

„Kedves barátok, testvérek, rajongók! Ezt most nem azért osztom meg, mert címlapra szeretnék kerülni! Bárcsak ne kellene megosztanom! Aki ismer, az tudja, hogy mi nem azok az emberek közé tartozunk!

Elsőnek is Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Nekünk ez a karácsony sajnos nem olyan mint volt! Arra kérek mindenkit, hogy tiszteljétek, szeressétek egymást, de főleg a szüleiteket! Én nagyon tiszteltem és szerettem édesapámat, őt soha nem fogom elfeledni, Ő mindig élni fog köztünk, mert mi, a családja éltetni fogjuk őt! Méltók leszünk a nevéhez! Minden percet használjatok ki a szeretteitekkel!

Győzzük le a rosszat, ami most sajnos uralkodik e földön, az Isten hatalmas szeretetével! Ebben az évben nem szeretnék a történtekről nyilatkozni, így is nehéz időszakot élünk át a családommal, jövőre veszek egy kis erőt és akkor lehet róla szó!

Vigyázzunk egymásra! Isten áldása legyen mindenkinek, még azokon is, akik rosszindulatú kommentekkel zúdítottak minket.”

 

 

 

 

forrás: metropol.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?