Celeb / Híresség

Rékasi Károly teljesen kiakadt a Farm VIP-ben: ordítozni kezdett Szabyesttel és Takács Zsuzsikával – videó

Rékasi Károly ismét hangot adott a nemtetszésének a Farm VIP-ben. Ezúttal is Szabyest volt a célpont.

 

 

 

A Farm VIP negyedik évadában sincs hiány drámai fordulatokból és izgalmakból: Rékasi Károlyból már az első nap előtörtek az érzelmek, később pedig Szabyesttel volt nézeteltérése, lévén nem tetszett neki a fiatal stílusa. Mivel Szabi egy váratlan csere nyomán került át a sárga csapatba a pirosaktól, azt érezte, a színész nem szimpatizál vele, és folyton olyan üzeneteket küld neki, hogy minek is van ott.

A keddi adásban ismét összezörrentek, ugyanis az előadó kiakadt, hogy neki kell eltakarítania a tehén ürülékét, míg másnak sokkal könnyebb dolga volt, például a tyúkok eleségének szétszórásával. A mai rész előzeteséből kiderült, hogy továbbra sem csillapodnak a kedélyek: Rékasi Karcsi ezúttal azon akadt ki, hogy Szabi és Takács Zsuzsika megpróbáltak belekontárkodni az ő dolgába, azaz meg akarták sétáltatni a tehenet, amin Rékasi felháborodott.

„Mosogattam éppen akkor is, és azt látom, hogy Zsuzsika és Szabi arra tartanak, és hangoztatják, hogy most lesz a bocisétáltatás. Tegnap a tehénnel való törődés lemondódott – akinek az ellátása most már rám tartozik –, akkor az miért nem kérdeződik meg tőlem, hogy a rám bízott jószággal mi történjen… Ez nem számonkérés, csak érdekel, hogy miért nyúlunk bele egymás dolgába…” – morgolódott.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?