Celeb / Híresség

G.w.M üzenete azoknak, akik az új, több tízmilliós luxusautója miatt háborognak

Nagy port kavart Kulcsár Edina új párja, a rapper G.w.M legutóbbi bejegyzése, amelyben egy több tízmilliós luxusautóval pózol.

 

 

Sokan azon háborogtak, miszerint a zenész volt párja, Melanie korábban arra panaszkodott, hogy amikor a gyerektartásról egyeztettek, az exe sokkal szűkmarkúbbnak tűnt, ám úgy tűnik, mégis futja drága kocsira.

A Blikk által megkérdezett szakértő szerint ugyanis – a felszereltségtől függően– akár 55-60 millió forintba is kerülhet az az S-osztályos Mercedes, amelyet a jelek szerint G.w.M nem bérel, hanem meg is vásárolt. Ezt az Instagram-poszt hozzászólásaiban meg is erősítette az eladó.

„Az eddigi legszebb autónkat vitted el! Öröm volt veled üzletet kötni! Használjátok egészséggel, sok-sok balesetmentes kilométert kívánunk!” – írta a kereskedés.

– Tavalyi vagy idei modell, ez a felső kategóriás luxus etalonja. Klasszikus német prémium minőség, az autóban látható luxusülések, a bézs belső vagy a tetőkárpit alapján jó néhány extrával is fel van szerelve. Ennek az autónak a listaára 38 milliónál kezdődik, de extrákkal az 55-60 milliót is elérheti – fejtette ki a Blikknek egy gépjárművekkel foglalkozó, a neve elhallgatását kérő szakértő.

Nem csoda, hogy sokaknak feltűnt a luxuskocsi, pláne, amikor áll a bál a gyerektartás miatt G.w.M. és exe között. Jó eséllyel a bíróság dönt majd a kérdésben.

A Blikk korábban arról írt, hogy a zenész százezer forintnyi gyerektartást kínált Melanie-nak, ő azonban ezt kevesellte. A volt szerelmesek egyelőre nem tudtak megegyezni.

– Melanie inkább ügyvédhez fordult, és havi 1,5 millió forintot követelt, amit viszont én utasítottam vissza. De ha bebizonyosodik, hogy egy másfél és egy ötéves gyereknek valóban ennyi kell havonta, a föld alól is előteremtem ezt az összeget, és én magam vásárolok be nekik ennyiért – mondta a rapper a Story magazinnak nemrég.

Ráadásul a rapper arról is beszélt, hogy korábban két, szintén tízmilliókat érő kocsiját – egy Mercedest és egy Porschét – Melanie-nak adta. A Blikk kereste a rappert, valóban szerencsének érzi-e a kocsivásárlás időzítését a legnagyobb háború közepén, ám bővebben nem kívánt nyilatkozni.

Mindenki nyugodt lehet a gyerekeim egzisztenciális biztonságát illetően

– zárta rövidre a témát a zenész.

Melanie sem kívánt nyilatkozni, de korábban egy internetes posztban összefoglalta a véleményét:

Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan” – írta akkor Melanie.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?