Celeb / Híresség

Hoppá! Tóth Gabi pofoncsatába keveredett a koncertje után Erdélyben – videó

Tóth Gabit rendesen felpofozták az erdélyi koncertje után, de az énekesnőt sem kellett félteni: hamar visszaadta, amit kapott.

 

 

Mint azt a Blikk is megírtaTóth Gabi néhány napja különleges turnéra indult a határon túli közönségéhez. Megújult látványvilággal és hangzással készült az erdélyi fellépéseire. Az énekesnő nem veszi félvállról a dolgokat: egyszer magyar indiánnak öltözve, egyszer pedig kalocsai mintás szettben vonult színpadra. Hatalmas tömeg fogadta őt a határon túl is, aminek elképesztően örült, ugyanis több ezren látogattak el csak azért, hogy őt láthassák és hallhassák élőben.

Az előadó kellő tisztelettel és odaadással próbálja meg közvetíteni a dalain keresztül az üzenetét, viszont a színfalak mögött ő is vevő egy kis szórakozásra. Gabiról most egy érdekes videó látott napvilágot, amelyben egy nem akármilyen kihívást csinált meg az egyik barátjával. A felvételen jól látszik, hogy kő-papír-ollóztak, miközben vizet vettek a szájukba, majd ott tartották a játék végéig. Aki pedig nyert, az felpofozhatta a másikat egy tortillalappal. Az énekesnő így keveredett pofoncsatába egyik pillanatról a másikra.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?