Celeb / Híresség

Gáspár Győző a Békemeneten: „Azért jöttünk, hogy béke legyen a világban, az országban és mindenhol”

A valóságshow-hős először volt ezen az eseményen, és azt mondta, nagyon örül, hogy ott lehetett.

 

 

A Békemenet Budáról a Margit hídon keresztül vonult, az első sorban Bencsik András, Fásy Ádám és Semjén Zsolt mellett ott volt a valóságshow-hős Gáspár Győző is, akit az RTL Híradó arról kérdezett, hogy idén miért döntött úgy, hogy kilátogat a felvonulásra.

„Azért jöttünk, hogy béke legyen a világban, béke legyen az országban és béke legyen mindenhol” – mondta Győzike. „Nekem ez az első, és nagyon örülök, hogy itt lehetek” – tette hozzá.

Az első sorban vonult Bencsik András újságíró is, aki szerint most a béke még nagyobb hangsúlyt kapott: „Nincs alternatívája a békének” – mondta. „Ez a menet arról szól, hogy amíg béke van, addig mindent szabadon csinálhatunk” – tette hozzá. Szerinte a korábban megszokott lengyel csoportok most azért nem tudtak jönni, mert a vonatokra máshol van szükség. Egyébként pedig ez a menet nem a lengyelekről szól, hanem rólunk – közölte, bár úgy vélte, hogy a két ország közti barátság régi múltra tekint vissza és a barátság továbbra is megmarad.

A Nagykörúton több utcára néző lakásból is ellenzéki aktivisták fogadták a Békemenetet, molinókkal és Orbán Viktor korábbi beszédeiből származó idézetek bejátszásával.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?