Belföld, Hírek

M. Richárdot kiengedték a kórházból – Sokkoló: 60 kilót fogyott, az ügyvédje sem ismert rá

A Dózsa György úti gázoló ügyvédje is megszólalt védence állapotáról.

 

 

Decemberi sztrókját követően kiengedték a kórházból M. Richárdot. A Dózsa György úti tragédia kapcsán elhíresült férfi a Berettyóújfaluban lévő rabkórházban töltötte az elmúlt időszakot és bár úgy tűnik, az állapotát sikerült annyira stabilizálni, hogy kiengedjék az intézményből, a megjelenése rendkívül sokkolóan hat.

Az elítélt ugyanis nem kevesebb, mint 60 kilót fogyott az egészségi állapota megromlása óta, úgyhogy még az ügyvédje is aligismert rá, aki a 24.hu-nak azt is elárulta, hogy M. Richárd a fájdalmai miatt vesztegetési ügyének tárgyalásán sem tudott volna megjelenni, ezért halasztaniuk kellett.

„Valóban kiengedték a kórházból. Nem kap utókezelést, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben tartózkodik. A héten volt a vesztegetési ügyének a tárgyalása, de olyan rossz állapotban volt, hogy kértük, hogy a távollétében tartsák meg…Rendkívül rossz állapotban van. Egy órát beszéltem vele Skypon, de olyan fájdalmai voltak, hogy többször is meg kellett szakítani.Lelassult a beszéde, és a betegsége óta közel hatvan kilót fogyott. Amikor először megláttam, alig ismertem meg” – nyilatkozta M. Richárd jogi képviselője, Jován László.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?