Celeb / Híresség

Tóth Andi tudja, édesanyja szeretné ha hazamenne: „De mit kezdjek ott magammal?”

Hat évvel ezelőtt egy halk szavú, félénk kislányt engedett fel a nagyvárosba Tóth Andi édesanyja, ám azóta nagyot fordult vele a világ.

 

 

 




 

Tóth Andival hatalmasat fordult a világ, amikor a Erdélyből Budapestre költözött, majd elkezdett karrierjére fókuszálni. Édesanyja azonban félti őt, a legszívesebben hazavinné a kislányát.

Az énekesnő nemrég a Story Magazinban beszélt a szüleivel való kapcsolatáról. Emondta, hogy az édesanyját inkább megkíméli a stressztől és aggódástól. Sokáig ugyanis mindent elmondott neki, ám már nem akar neki fájdalmat okozni, ezért inkább mindent bagatellizál.

Ő egyszerű, nyugodt életet él Erdélyben, és annak örülne, ha én is hazamennék, és együtt sütnénk palacsintát. De mit kezdjek ott magammal? Ő is tudja, hogy nem menne– fogalmazott az énekesnő.

Andi azt is bevallotta, hogy ha hazamegy, nem tud igazán beszélgetni a családjával, mivel teljesen más életet élnek, így nem értik meg, a szakmáját pedig nem ismerik. Egyfajta feketebáránynak érzi magát, de imádja hallgatni az otthoniakat. Az édesapjával azonban nem tartja a kapcsolatot.

A szüleim két éve elváltak, nyilván ez nem volt könnyű. Apukámmal senki sem tartja a kapcsolatot, de édesanyámmal továbbra is szoros a viszonyunk– nyilatkozta Andi.

A fiatal előadó azonban most úgy érzi, új fejezet nyílt az életében. A Sztárban sztár óta többet foglalkoznak a zenéjével, ám ezelőtt úgy érezte, inkább hírhedt lett, mint híres.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?