Celeb / Híresség

G.w.M végre megmondta a véleményét Azahriah Puskás Arénás triplázásáról

G.w.M és Azahriah „harca” immár több hónapja tartott. A két előadó között hosszú időn át ment az adok-kapok, de a fiatal zenész teljesítménye még Varga Márkban is tiszteletet ébresztett.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Baukó Attila, vagyis Azahariah és zenekara két estére teltházat csinált a Puskás Arénában, ám még így is hatalmas az érdeklődés, ezért a fiatal zenész meghirdetett egy harmadik alkalmat is, ami az eddigiek alapján valószínűleg szintén teltházas lesz.

G.w.M saját Instagram oldalán reagált egy rajongói kérdésre, hogy mi a véleménye arról, hogy Azahriah triplázik a Puskásban.

Brutális! Olyan dolgot tett le, amit még senki soha! Nehezen indult a kapcsolatunk, elbeszéltünk egymás mellett mint kiderült. Találkoztunk, megbeszéltük… és rájöttünk, hogy a sajtó generálta túl köztünk! Desh-el jó kapcsolatunk volt a találkozó előtt is, örült, hogy megbeszéltük és jól alakultunk. Jól váltunk el és már akkor monda, hogy lesz Puskás! Gratuláltam akkor is, de ezúton is gratulálok! Fel az égig és további sok sikert neki és a csapatának!

– írta 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában a rapper.

A rajongóknak kellett választani közöttük

Azahriah immár három bulit tart a Puskás Arénában, ám ez közel sem volt biztos akkor, amikor meghirdették az első, 2024. május 25-ei koncertet. Talán a sors iróniája volt, de G.w.M is éppen ugyanerre a napra, mindössze 10 percnyi eltéréssel hirdette meg saját koncertjét. Így a rajongóknak választaniuk kellett a két előadó között, de Azahariah sikere miatt már nem csak egy időpont van, így nem kell feltétlenül csak egyiküket megnézni.

G.w.M és Azahriah között köztudottan hónapokon keresztül folyt a harc, és jó ideig küldték egymásnak a keményebbnél keményebb beszólásokat. A rapper gúnyolódott korábban Azahriah-n, többek közt hugyosnak nevezte a fiatal énekest. Az édesapa azt is állította, neki a ruhatára kerül annyiba, mint egy Papp László-profit.

Úgy látszik ez a kis csörte már a múlt, szent a béke!

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?