Celeb / Híresség

Súlyos gondokkal küzd az X-Faktor felfedezettje: „Ezt most meg kell élnem, aztán megint jó lesz”

Manuel a sok fellépés, koncert és a rajongói imádat mellett mégsem felhőtlenül boldog. Megosztotta, hogy súlyos gondok nyomják a vállát.

 

 

Az X-Faktor kilencedik évadából jól ismert Manuel már az áloméletét éli, sorra járja a szórakozóhelyeket, klubokat, fesztiválokat, hogy koncertet adhasson a rajongóinak. Habár mindent bevetett, a legújabb klipje még is csúszik, amelyre már olyan sokan várnak. A Zombi című számának forgatásáról többször is osztott már meg kulisszák mögötti képeket, most azonban kikerült egy videó is. Manuel azt is elárulta, hogy a klip, melyben két lány is csókolózik majd, február 9-én jelenik meg.

Az énekes elárulta, annak ellenére, hogy mennyien szeretik, ő mégsem érzi a jól magát a bőrében.


– Össze kell szednem magam miattatok és magam miatt. Nem lehet depressziósan letolni ezeket a bulikat és inni se ihatok folyamat. Le se tudom írni, mennyire lent érzem magam egy ideje, közben meg ennyi pozitív dolog mellett g*ci nem lehetek beleb*zulva az önsajnálatba. Lehet ezt most meg kell élnem, aztán megint jó lesz, de mindenesetre hálás vagyok, hogy élhetem az életet, amit választottam – vallotta be az Manuel a 24 órán át megtekinthető Instagram-sztorijában.

A koncertje után elárulta, hogy feltöltötte őt a fellépés, szereti amit csinál, mert olyankor legalább fél óra csend van a fejében, és addig legalább nem fájnak a dolgok. Hozzátette, minden bulijában próbál 100%-ot hozni.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?