Celeb / Híresség

X-Faktor: pokolian nagy bulit csinált Varga Irén, de nem ismerte Herceg Erikát (videó)

Varga Irén olyan show-t csinált, amire ezelőtt nem volt példa, és hiába nem jutott tovább, nem lehetett kérdés, hogy az ő dalára buliztak a legnagyobbat a közönség soraiban helyet foglalók.

 

 

 

Varga Irén az évek alatt legendává vált, a közösségi média egyik arca, egy meg nem értett tehetség. Nem neki van a legjobb hangja, nem ő táncol a legjobban, ugyanakkor mégis van benne valami egyedi.

Sokat bántották, ami nem helyes, hiszen Irén csak énekelni, szórakoztatni szeretne, miközben vágyik mások szeretetére. Korábban már láthattuk őt az X-Faktorban, ami nem kis nevet adott neki országos szinten.

A közösségi média rátett egy lapáttal, és a dalai milliós nézettségeket generáltak. Ez pedig több mint erős, ugyanakkor arra kevésbé számítottunk, hogy visszatér a világhírű tehetségkutatóba, ám megtette.

Nemcsak megtette, olyan nagy show-t csinált, hogy azt még Herceg Erika, az X-Faktor új mentora sem akarta elhinni. Sőt, úgy fogalmazott, életében nem látott még ilyet, se Magyarországon, se máshol, tátott szájjal figyelte az eseményeket.

Az alább látható videó önmagáért beszél, Irén nemcsak énekelt, hanem még táncolt is, abszolúte beleélte magát. A közönség reakciója pedig csak tovább vitte őt a színpadon, mindenki felébredt, egy szempillantás alatt. Már a bemutatkozása is nagyot szólt, amikor nem tudta az új mentor nevét, de ByeAlexé sem ugrott be rögtön.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?