Celeb / Híresség

Árulkodó jelek: Kulcsár Edina mégsem zárta még le Csutival?

Kulcsár Edina még most is hordja azt a gyűrűt, amit férjétől kapott ajándékba még évekkel ezelőtt. Lehet mégsem képes olyan gyorsan lezárni a múltat Csutival, mint mutatja?

 

 

Hetek óta a csapból is a Kulcsár Edina körül kirobbant botrány folyik. Mint ismeretes az egykori szépségkirálynő nemrégiben jelentette be, hogy elválik férjétől Szabó András Csutitól, majd rögtön utána azt is bejelentette, hogy rátalált az igazi, nagy szerelem a rapper G.w.M személyében.

Azóta úgy tudni a válófélben lévő házaspár csak nagyon minimálisan kommunikál egymással, például ha a gyerekekről vagy a közös cégük dolgairól kell megvitatniuk valamit.

Edina azonban úgy tűnik, hogy noha gyerekei apjától megválik, a tőle kapott ékszerektől nem, ugyanis még most is hordja a férjétől 2017-ben névnapjára kapott gyűrűt. Ez még nem eljegyzés volt, csupán egy ajándék Csutitól szerelme zálogául.

Íme a 2017-es poszt:

Csütörtökön Edina sminkese, Bényei Betti osztott meg egy fotót a 24 órán át elérhető történetében, ami kísértetiesen hasonlít az évekkel ezelőtt kapott ékszerhez – szúrta ki a Ripost.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?