Celeb / Híresség

Kulcsár Edina és G.w.M közös nyilatkozata: itt az igazság a szétdúlt házasságokról

Kulcsár Edina és szerelme, Varga Márk kitálaltak arról, hogyan is kezdődött igazából a kapcsolatuk, illetve miket kellett hátra hagyniuk, továbbá mi az, amit egymástól kapnak ezen a lejtőkkel teli úton.

 

 

Kulcsár Edina új párjával, G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal egy munkakapcsolat után jött össze, mivel Edina szerepelt korábban a zenész klipjében, ő pedig segített neki beindítani az énekes karrierjét. A szerelmespár ezúttal a Storynak mesélte el, mi is történt kettejük házasságában. Edina elmondta, hogy szeptember környékén Márk felhívta Csutit, mert nem volt meg neki a száma, így egy közös produkció ötletével kereste meg.

„Sokan azt képzelik, hogy már a novemberi, Hello című számom megjelenésekor is volt köztünk valami, merthogy Edina szerepel a videóklipben, és biztos a dal is róla szól, de nem. Ez a közös dalunk felvezetése lett volna, de az most a fiókban van, kicsit pihen, tekintettel erre a felhajtásra. Így, utólag hallgatva, olyan, mintha konkrétan rólunk szólna. A hideg futkosott a hátunkon, amikor meghallgattuk először egyben” – ecsetelte Márk, majd megemlítette, hogy nagy hatású számnak tartják, de most a szóló dalaikra fókuszálnak inkább. Edina barátja és producere is lett egyben az előadó, aki a nehéz időszakokban mindig próbált valahogy segíteni neki. Jó volt köztük a munkakapcsolat, állításuk szerint ha kellett, lelkiztek, ha kellett, nevettek.

 

 

 

„Karácsony tájékán volt ismét egy nagy beszélgetésünk, akkor annyira mélyen kapcsolódtunk egymáshoz, hogy éreztük, ez itt valami más, valami több, valami hatalmas” – fejtette ki a modell, a párja pedig folytatta: „Igen, ott valami szikrázott körülöttünk, és minden érzés kitisztult”. Ekkor az énekes már ismét szétment a párjával, ezért nem lakott otthon, Edinában pedig már november elején körvonalazódott, hogy a házasságának vége, de mivel jöttek az ünnepek, nem akart lépni, hiszen a gyerekek érdekeit tartotta szem előtt. A gyors váltásra így reagált a szépségkirálynő:

„Egyszerűen azt éreztem, hogy Márkot nem engedhetem el. Hogy ő a mindig is a várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhetek mindent” –vallotta be. A szerelmesek ettől még átérzik volt párjaik fájdalmát, csak ők már hamarabb meggyászolták a kapcsolataik végét. Edina szerint a másik két fél abba próbál kapaszkodni, hogy az ő kapcsolatuk vetett véget a házasságoknak, miközben jól tudják, hogy már nem működött egyik helyen sem a dolog: „Talán még volt reményük a reménytelenségben” – mondta. Gyermekeik jóllétét Márk és kedvese is nagyon fontosnak tartják, ám úgy érzik, ha kisebb hullámvölgyekkel is, de sikerül megoldaniuk a helyzetet. Bár még nem találkoztak egymás gyerkőceivel – illetve G.w.M csak futtában Ninával –, nem siettetik, mivel meglátásuk szerint kell még egy kis idő ehhez.

 

 

 

„Őszinte leszek, most úgy érzem, nem szeretnék több gyereket, de minden igazság Márk karjára van írva” – jegyezte meg az énekesnő, majd Márk kiemelte: „Az egyik kedvenc idézetemben, amit magamra tetováltattam, minden kérdésre ott lapulhat a válasz: ‘Soha ne mondd, hogy soha!’ De így, három hét után, azért még nincs szó babaprojektről, és semmi komolyabbról sem” – mondta, hozzátéve: sorsszerűnek tartják a találkozásukat.

Biztosan tudjuk, hogy ugyanazt érezzük, és hogy szeretnénk együtt megöregedni. Ráadásul óriási visszaigazolás azt hallani az anyukámtól és a barátaimtól is, hogy jó végre újra felszabadultnak és boldognak látniuk– jelentette ki a közösségimédia-sztár, G.w.M pedig hozzáfűzte: neki is azt mondja a környezete, hogy újra megtalálta önmagát.

„Úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna, pedig ‘csak’ szerelmesek vagyunk… Nagyon hasonlóak vagyunk, és életemben most először érzem azt, hogy saját magamat adhatom, mert nem vagyok valakinek se túl sok, se túl kevés. Úgy szeret, ahogy vagyok… Emlékszem, volt, hogy zokogtam, ő pedig videóhívásban vigasztalt” – mesélte Edina az őszinteségen, barátságon, humoron alapuló szerelmükről.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?