Celeb / Híresség

Molnár Anikó: Nem szeretik itt az emberek, ha a másik sikeres

Éles kritikát fogalmazott meg az egykori valóságshow-szereplő.

 

 

 

Molnár Anikó az RTL-nek adott interjút, ahol a az OnlyFans-modell elárulta, már nagyon örülne, ha valaki megkérné a kezét, de nagyon megválogatja, kit enged közel magához. Mint mondta, kérőből pedig nincs hiány: ha az összes meghívásra igent mondana, a következő két évet csak azzal töltené, hogy mindenkivel találkozzon. Azonban nem hisz a netes ismerkedésben, de úgy érzi, most egyébként sem férne bele az életébe a randizgatás, ugyanis túlságosan elfoglalt a munkájával. 

Az egykori valóságshow-szereplő azt viszont fontosnak tartja, hogy jövendőbeli partnere úgy fogadja el őt, ahogy van, és ne akarja megváltoztatni.

Mindenki egy csomaggal érkezik egy kapcsolatba. Az én csomagom az OnlyFans, hozzám tartozik. Én is elfogadom mindenki csomagját, nem ítélkezem, ugyanezt várom majd el a páromtól is.

– magyarázta Molnár, aki úgy véli, egy kapcsolat hosszútávon csak akkor működhet, ha elfogadásra épül, ezért jövendőbeliének támogatnia kell a munkájában. Azoknak is üzent, akik kifogásolhatónak tartják a tevekénységét:

Nem szeretik itt az emberek, ha a másik sikeres. Én viszont annál inkább szeretem, mert inspirál és így célokat állíthatok magam elé. Nem érdekel, mit írnak. Nem hagyom abba az ő véleményük miatt, nem igazodom mások értékrendjéhez.

 – jelentette ki.
forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?