Celeb / Híresség

Miközben a luxuséletével villog Kulcsár Edina új párja, G.w.M, 25 milliós adóssággal hagyta ott a családját

Gengszterrapper, milliomos zenész? Kulcsár­ Edina új párja, G.w.M., azaz Varga Márk sosem titkolta, hogy bár szegény sorból indult, s pályája elején sokszor még annyi pénze sem volt, hogy ételt vegyen magának és a családjának,­ később a kocka nagyot fordult.

 

 

A dalait imádják, ma már többmilliós nézettséggel és letöltési számokkal büszkélkedhet a zenész, aki kitartásának és tehetségének köszönhetően hamar a csúcsra ért. A siker persze, pénzzel is jár. G.w.M maga mesélte, miszerint volt, hogy helikopterrel ment fellépésres előfordult, hogy ötmillió forintot hagyott ott ruhákért egy luxusáruházban. A rapper szinte­ kérkedett azzal, mekkorát fordult az élete, amikor berobbant. Méregdrága ékszerek, designer ruhák, márkás napszemüvegek és egy több tízmilliót érő Porsche is a tulajdonában van.

Ám úgy tűnik, nem minden arany, ami fénylik!

Tavaly a rapper arról beszélt büszkén, hogy 50 millió forintért vásárolt lakást Budapest belvárosában, ráadásul készpénzzel fizette ki a vételárat. Ezt hallva sokan csettintettek, hogy ez igen, akinek bejött az élet! Ám lapunk figyelmét egyik olvasónk – akinek szemfülességéért jár a tízezer forint – hívta fel arra, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Azt állította, a lakás nemhogy nem a rapper nevén van, de még hitel is terheli; mindezt az internetes adatbázisból lekérhető tulajdoni lap másolatával igazolta, amelyen feketén-fehéren ott van: a 2020-ban vásárolt IX. kerületi ingatlan volt kedvese, Melanie nevén van, s valamivel több mint 25 millió forint hitel terheli.

– Tényleg együtt vásárolták a lakást, de azért az sem teljesen igaz, hogy csak a kislányának vette Márk – mondta lapunknak a rapper egyik ismerőse. – Persze, szeretné biztosítani a gyerekei jövőjét, mint minden édesapa, de abban a lakásban ők laktak a párjával és két gyermekükkel. Nem volt annyi pénzük, hogy egyből kifizessék, ezért hitelt kellett rá felvenni. Hogy azt ki fizeti, nem tudom, főleg most, hogy Márk elköltözött otthonról

Kerestük G.w.M.-et, hogy mi a helyzet a lakással, ő pedig nem cáfolta információinkat.

– Az anyagi dolgokhoz senkinek semmi köze! – szögezte le a zenész.

– Van egy közmondás : „Minden ember a saját szintjén nyomorog!” De egyet mindenki biztosra vehet! Ahogyan eddig is, úgy ezután is a tőlem telhető maximális támogatást fogom nyújtani a családomnak. Normális, általános normák alapján felépített életet élek. Sőt, még hitelem is van, ahogyan sokan másoknak is, hiszen nem Holly­woodban vagyok rapsztár. Rengeteget dolgozom, 0-24-ben, mint producer, mint előadó, mint egy produkciós kiadó tulajdonosa és mint üzletember. Kérek mindenkit, tartsa tiszteletben a családomat, hagyja békén őket, minket és a mi dolgainkat, hogy egy még kiegyensúlyozottabb és még jobb viszony kialakításán tudjunk dolgozni!

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?