Celeb / Híresség

Kulcsár Edina türelmet kér a rajongóitól: idő kell, hogy összeszedje a gondolatait a történtekkel kapcsolatban

A családanya hamarosan bővebben beszámol a benne dúló érzésekről.

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti több évnyi házasság után bejelentették, hogy elválnak útjaik. Bár a hír már önmagában is sokkolta a közvéleményt, az egykori szépségkirálynő kisvártatva azt is nyilvánosságra hozta, hogy máris megtalálta a boldogságot a rapper, G.w.M. oldalán.

A történtekkel kapcsolatban számos hazai híresség, köztük Sebestyén Balázs és Gáspár Győző is kifejtették a véleményüket, és bár lapunknak maga Edina is beszélt a benne dúló érzésekről, a tegnapi nap folyamán a közösségi oldalán beharangozta, hogy este reagál a róla szóló híresztelésekre.

A bejelentkezésből azonban nem lett semmi, ugyanis Edina – elmondása szerint – altatás közben maga is elaludt, emellett úgy érzi, túl hevesek a benne dúló érzelmek, hogy bármibe is belekezdjen, így még egy kis időt kér a követőitől, hogy részletesen elmondja a gondolatait.

„Tudom, hogy azt írtam, pár dolgot tisztába teszek, de jelenleg túl hevesek bennem az érzelmek, hogy belekezdjek… és az is lehet, hogy jobb lenne, ha egy videót készítenék, amin keresztül az érzelmeimet is át tudom adni, mint hogy hosszas sorokba kezdjek! Adjatok nekem egy kis időt…” – írta Instagram-sztorijában a fiatal édesanya.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?