Celeb / Híresség

A várandós Berki Mazsinak súlyos hasi fájdalmai voltak, rögtön segítséget hívott – fotó

A gyermekét váró kismama, Mazsi nagyon megijedt, amikor fájdalmat kezdett el érezni a hasában, ezért azonnal értesített két szakértőt, akik egyből a segítségére siettek.

 

 

 

 


Berki Krisztián felesége már a négy hónapja hordozza szíve alatt szeretett gyermekét. Hozzá kell tenni, hogy ez idő alatt hatalmas változásokon megy át a női test, hiszen a babának el kell férnie az anya pocakjában.

Mint kiderült, Mazsi hasa a megszokottnál gyorsabban nőtt, ezáltal nem tudott felegyenesedni, csak „pingvin” üzemmódban tudott sétálni. A váratlan fájdalmak után Mazsinak egyből két megmentője is akadt, akik a pihenést javasolták neki.

„Azon szerencsés Nők közé tartozom, aki rögtön 2 szakembert is tud hívni a babavárással kapcsolatban és mindig mindenben számíthatok rájuk, illetve választ kapok minden gondomra, bajomra!” – írta a bejegyzésében Mazsi.

A méhem növekedésbe kezdett, a méhszalagok folyamatosan nyúlnak, a gyomor feljebb kerül és a belek is más helyre kerülnek, hisz gyermekünknek szüksége van a helyre. Tudtátok, hogy a méh ilyenkor közel 500 szorosára nő az eredeti méretéhez képest?Utasítást is kaptam, hogy tessék kicsit lassítani, feküdni és lábakat felpolcolni.” – folytatta a posztjában a várandós kismama.

 


 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?