Celeb / Híresség

Pokoli összezártság! Még együtt lakik Kulcsár Edina és Csuti – Kiderült, miért viselik el egymást a közös lakásban

Csuti számára is hirtelen derült ki, hogy Kulcsár Edinának már új kapcsolata van, de jelenleg még közös otthonukban élnek.

 

 

Az üzletember szerint egyiküknek sem könnyű ez a helyzet: szakítottakés jelenleg még egy fedél alatt élnek. A helyzetet megnehezíti, hogy Edina és G. w. M. nyíltan vállalták a kapcsolatukat. Ennek ellenére gyermekeit, Medoxot és Ninát mindketten igyekeznek megóvni, hogy ne érezzék a feszültséget közöttük.

– A gyerekek felügyelete közös, és minden velük kapcsolatos dolgot korrekten meg tudunk beszélni. Még otthon lakom, hiszen időbe telik, amíg találok egy megfelelő helyet. Nehéz ez, de próbálunk a lehető legkevesebbszer találkozni a házban, ha viszont egyszerre vagyunk otthon, félreteszünk minden sérelmet a gyerekek miatt. Hiába érzem magam megbántva és dühösnek, elsősorban édesapa vagyok, ami felülírja ezeket az érzelmeket. Mindketten a gyerekek érdekeit tartjuk szem előtt, ebben nincs kérdés – nyilatkozta a Blikknek Szabó András, azaz Csuti, aki hozzátette: bár próbálja magát tartani, nemigen tudja feldolgozni az elmúlt napok eseményeit. Továbbra is csalódottságot és szomorúságot érez.

 

 

– Változó a hangulatom. Alapvetően egy motivációval teli ember vagyok, próbálok előre tekinteni, új célokat kitűzni. Könnyebb lenne nem csinálni semmit, de a munkában is felelőséggel tartozom a kollegáimért és ott vannak a gyerekeim, akiknek ebben a helyzetben is jó apjuknak kell lennem. Nem hagyhatom el magam. Igyekszem inspiráló emberekkel körül venni magam, az élet pedig megy tovább – tette hozzá a vállalkozó.

Bár megbántva érzi magát, igyekszik Edinával olyan kapcsolatot kialakítani, amelynek a gyerekei nem látják kárát.

Edina már férje vezetéknevét sem használja a közösségi médiában.

 

 

– Igen, letörölte a közös képeket, illetve a nevemet sem használja már. De ezek után miért is tenné?

Csutit sokkolta a hír, hogy Edina hamar új párra talált, ráadásul G. W. M.-nek éppen ő mutatta be tavaly októberben.

Amikor problémák vannak, az ember sok mindenre gondol, sok minden átfut a fejében, de nem feltételez rosszat. Belülről sosem látod jól a saját kapcsolatodat – magyarázta Csuti, hangsúlyozva, bár a kapcsolata zátonyra futott Edinával, a gyerekek megmaradnak örök kapocsnak. – Mindig lesz közös célunk Edinával az életben, és a vállalkozásokat is együtt kell csinálni, amik összekötnek minket, kellő intelligenciával kell hozzáállni. Továbbra is szeretném a gyermekeim anyját támogatni és védeni, hogy ő boldog legyen, mert elengedhetetlen, hogy – amint eddig – a jövőben is a legjobbat tudja nyújtani a gyerekeknek. Anno valamit elhatároztunk, hogyan szeretnénk felnevelni őket, és ehhez tartjuk magunkat. Abba viszont már nincs beleszólásom, hogyan és ki mellett szeretne kiteljesedni.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?