Celeb / Híresség

Tóth Gabi reagált a kereszténységéről és hitelességéről készült közvélemény-kutatásra: Krausz Gábor szerint még elnök is lehet –videó

Tóth Gabi teljesen elképedt, amikor megtudta, hogy egy intézet közvélemény-kutatást csinált arról, hogy mennyire hiteles a kereszténysége. Közösségi oldalán reagált a kérdőívre a férjével együtt. Krausz Gábor megjegyezte, hogy szerinte egyszer akár elnök is lehet a párjából.

 

 

 

Mint arról korábban a Blikk is írtTóth Gabival kapsolatban az egyik kutatóintézet egy különleges közvélemény-kutatást csinált, amelyben arra voltak kíváncsiak, hogy az emberek mennyire tartják hitelesnek az énekesnőt, illetve mit gondolnak a kereszténységéről. (A kutatás eredményét itt tekintheti meg.)

A „Tóth Gabi-jelenség”-re maga az előadó is reagált korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében. Szinte el sem akarta hinni, hogy ez a kérdőív elkészült vele kapcsolatban.

„Emberek, elérkezett a csúcspont az életemben: közvélemény-kutatást végeztek velem kapcsolatban az embereknél. Kicsim, szerinted lehetek elnök is egyszer?” – fordult kuncogva a férjéhez, Krausz Gáborhoz, aki ezt a választ adta:

Szerintem az leszel, ha a közvélemény megszavazza!– jelentette ki a sztárséf.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?