Celeb / Híresség

A börtönre váró Aurelio nemrég szakított, de a szíve már ismét foglalt

Aurelio csak nemrégen szakított a barátnőjével, de máris újra rátalált a szerelem egy volt kedvese személyében.

 

 

A botrányhős, aki hamarosan megkezdi börtönbüntetése letöltését, az Instagramon egy közös fotóval és egy idézettel tudatta a világgal, hogy szíve ismét foglalt – állítja a Ripost.

„Ha egyszerre két embert szeretsz, akkor válaszd a második személyt. Mert ha igazán szeretted volna az elsőt, sosem szerettél volna bele a másodikba. (nekem csak te)” – írta Aurelio németül, Johnny Depp híres szavait idézve.

Mint ismeretes, a Való Világ 2014-es szériájának győztesétől 2017 őszén egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint Aurelio több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle az általa eltulajdonított pénzösszeget. Aurelio bevallotta, hogy ­eleinte szerepelni járt a tárgyalásokra, noha igen súlyos dolgokkal vádolták. A botrányhős júniusi tárgyalásán arról döntöttek volna, helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés volt. Akkor azonban a bíróság helyt adott az ügyvéd által benyújtott indítványnak, így végső határozat nem született Auerlio sorsáról. Idén szeptemberben az egykori valóságshow-sztár zokogásban tört ki, a tárgyalást végül elhalasztották.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?