Celeb / Híresség

Kibékültek Opitzék, a karácsonyt már együtt tölthetik: „Én vagyok a világ legboldogabb édesapja!”

Opitz Barbi és édesapja kapcsolata rettenetesen megromlott, mikor az énekesnő újra összejött exével, Alberttel, aki állítólag bántalmazta a lányt. A legfrissebb hírek szerint novemberben vége lett a csatározásnak, a karácsonyt pedig már együtt is ünnepelhetik a családtagok.

 

 

 

A Blikk is részletesen beszámolt Opitz Barbi viharos időszakáról. A gyönyörű énekesnőnek nem volt könnyű éve: a lány számtalanszor szakított már kedvesével, majd idén újra összejött vele. Döntése pedig apjával való jó kapcsolatába került. Tamás egy TikTok-ra feltöltött videóban korábban hangot adott nemtetszésének: könnyeivel küszködve kérte a lányát, hogy térjen végre jobb belátásra.

November végén kívánsága teljesült: Serleg Alberttel véget ért az énekesnő kapcsolata, ezúttal – úgy tűnik – végleg pontot tett a dolog végére.

Mikor először hallottam, hogy szakítottak, csak reménykedni tudtam, hogy az lesz az utolsó, hiszen többször is előfordult már. Most már elhiszem, elhittem neki, mert beszéltünk és éreztem a hangján, hogy ez most tényleg végleges

– fejtette ki a szakítás után az édesapa, aki már akkor azt fontolgatta, újra felveszi lányával a kapcsolatot. Ez pedig meg is történt.

Ripost értesülései szerint a családtagok között december elejére rendeződött a viszony.

A hír igaz, a kislányommal újra jó a viszonyunk. Én vagyok a világ legboldogabb édesapja, hogy visszakaptam őt!

– mondta Opitz Tamás, aki így már a karácsonyt is együtt töltheti gyermekével.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?