Celeb / Híresség

Komoly véleménye van Varga Viktornak Kulcsár Edina daláról: „Az emberek előszeretettel fogyasztják a sz*rt”

Varga Viktor nem kertelt, őszintén elmondta, mi a véleménye Kulcsár Edina daláról.

 

 

Hétfőn jelent meg Kulcsár Edina első saját dala a hozzá tartozó videóklippel, amely azóta már több mint egymilliós megtekintésnél jár. Ám Edina kapott hideget-meleget a hangja és dalának szövege miatt is. Az egykori szépségkirálynő dala ugyanis nem máshoz, mint Csutihoz szól, a házasságukról, a szakításról.

A Bors most több előadót is megkeresett, hogy véleményezzék Edina dalát, ám a legtöbben diplomatikus hallgatásba burkolóztak. Ellentétben Varga Viktorral, aki így fogalmazott:Hogy mit gondolok arról, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz…t?

Ez nem egy új keletű dolog. Szerintem már legalább tíz éve észre lehet venni, hogy az a kelendő, ami gagyi. Nem szólok bele. Nyilván az énekelhet, aki csak akar, de attól még, hogy valaki kitalálja, hogy énekelni fog, még nem lesz énekes. Bartók és Kodály most rendesen forog a sírjában. Valahol náluk állhatott meg a nép zenei tanítása– nyilatkozta az énekes

Majd Marin Zsolt közösségimédia-menedzser is megszólalt az ügyben, aki a videóklip kiemelkedő látogatottságát elemezte.

Ennyi idő alatt, ez ‘extrán nagy’ megtekintés. A fiatalok körében leginkább TikTokon szoktunk ilyeneket észrevenni, a YouTube-on felettébb ritkán, sőt… Fontos megjegyezni, hogy a kedvelési és a hozzászólási lehetőség le van tiltva, így nem lehet ebből megjósolni, hogy ez egy felfelé vagy egy lefelé ívelő marketingkampány lenne. Az biztos, hogy ezek a megtekintési számok Magyarországon egyedülállóak, és ha még az elkövetkező időben tartani ez a nézettségnövekedés, komoly vagyonokra számíthatnak majd Edináék nyilatkozta Marin Zsolt.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?